C R E S T E R

X
CREST - en av de vanligste artiklene som nyttes av Forsvaret.  I alle år har den vært en populær "avskjeds-presang" når personell slutter eller skifter tjenestested. De har i stor grad også været en gave til andre avdelinger, til personer som har holdt viktige foredrag osv osv.

Til høyre kan du se noen av de avdelinger vi har levert crester til - og flere er på gang.

Skal cresten "masseutdeles" kan vi etse/prege/gravere inn teksten på messingskiltene på forhånd.

Alle crester leveres i eske.
 

x
Treplaten som "logoen" monteres på er jo nettopp det - en treplate. Og som sådan så er jo tre et levende materiale og platen kan derfor endre seg når den blir utsatt for store temperatur- og fuktighetsendringer. Til nå så har disse platene - som så mye annet - vært laget i Østen p g a prisen. Og det har ikke alltid vært slik at de har hatt nødvendig lav fuktighetsgrad.

Men - gledelig nok - norske trevareverksteder kan nå faktisk konkurrere på pris - og vi kan også nå få forskjellig tresorter til platene. Et lyst merke kan gjøre seg bedre på en mørk plate - og omvendt. Vi kan nå levere platene i ask, bjerk, eik, nøttetre eller kirsebær - alle norske tresorter som har korrekt fuktighetsgrad og derav ikke så utsatt for temperatur og fuktighet.